Noua Zeelandă

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Noua Zeelandă

Proprietate de vânzare în Noua Zeelandă

Noua Zeelandă este situată la sud-vest de Oceanul Pacific și este formată din două insule principale formate prin acțiunea vulcanilor și a glaciațiilor. Capitala Wellington, în Insula de Nord, găzduiește Te Papa Tongarewa, marele muzeu național.

Dacă doriți să cumpărați o proprietate de vânzare în Noua Zeelandă, guvernul a adoptat recent o lege pentru a împiedica străinii să cumpere o casă în insula oceanică curată.

Cu excepția cazului în care rezidenții, australienii sau singaporeenii (cu care există un acord de piață liberă), de fapt, piața imobiliară va avea acces limitat doar la străinii care visează la refugiu în natura sălbatică a țării care a inspirat adaptările filmului romanelor lui Tolkien . Cu toate acestea, aceasta este o oprire care

afectează în principal chinezii și americanii super bogați, cei mai interesați să cumpere o proprietate de vânzare în Noua Zeelandă.

În zece ani, în Noua Zeelandă, prețurile locuințelor au crescut cu 60% (cu vârfuri de + 100% în capitală), mână în mână cu declinul proprietarilor locali față de străini. Cu toate acestea, acestea cântăresc doar 3% din piață și sunt în principal interesați să cumpere proprietăți noi de vânzare în Noua Zeelandă.

Împotriva creșterii prețurilor imobiliare, însă, înăsprirea creditului bancar impusă de anul trecut și-a jucat și rolul: în luna iulie nivelul prețurilor a fost cu 1,8% mai mic decât luna precedentă.

Valoarea medie a proprietății din Auckland a crescut cu doar 0,6% pe parcursul anului. În plus, proprietățile la nivel național au durat în medie mai mult de o zi pentru a se vinde comparativ cu anul trecut, indicând că cererea este de fapt în scădere.

Pe de altă parte, prețurile proprietăților în toate celelalte regiuni din Noua Zeelandă au crescut cu o rată mult mai mare, iar unii factori sugerează că 2018 ar putea vedea că piața imobiliară își continuă creșterea puternică.

Noua Zeelandă este prada unei penurii de oferte de locuințe, care este considerată pe scară largă drept unul dintre factorii determinanți ai creșterii prețurilor. Cu toate acestea, prognozele datelor sugerează că ar putea începe să se schimbe în 2018.

În ciuda acestui fapt, problema insuficientă a aprovizionării nu va fi rezolvată după un an bun, ceea ce înseamnă că aceste niveluri de construcție vor continua până în 2019 și după.

Poate nu surprinzător, Queenstown a fost destinația numărul unu pe care oamenii l-ar fi ales să locuiască aici și să cumpere o proprietate de vânzare în Noua Zeelandă. Queenstown este un loc fantastic. Este o destinație pe tot parcursul anului, cu activități extraordinare în aer liber în lunile de vară și schi de clasă mondială iarna.

Prețurile locuințelor sunt ridicate, depășind recent Auckland ca fiind cel mai mare din țară, deci este posibil să trebuiască să locuiți într-una din suburbii, dar este destul de frumos, priveliștile sunt uimitoare în întreaga regiune Central Otago.

Queenstown își merită locul în partea de sus a listei noastre cu cele mai bune locuri pentru a locui în Noua Zeelandă.

La numărul doi de pe lista noastră pentru proprietate de vânzare în Noua Zeelandă este Napier. Situat în inima golfului Hawke's, Napier este un loc minunat pentru dumneavoastră dacă intenționați un transfer în Noua Zeelandă. Costul vieții în Napier este mult mai mic decât în ​​orașele mai mari precum Auckland, Wellington și Queenstown, ceea ce îl face o propunere interesantă.

Dacă sunteți în căutarea unui loc ușor diferit, Rotorua este cu siguranță unul dintre cele mai bune locuri pentru a locui și a căuta o proprietate de vânzare în Noua Zeelandă. Este un hotspot turistic, ceea ce înseamnă multe locuri de muncă. Este, de asemenea, o destinație pe tot parcursul anului, datorită atracțiilor geotermale pentru care orașul este cel mai renumit și ceea ce înseamnă că mulți vizitatori se revarsă aici în lunile de iarnă.

Rotorua se bucură de o locație centrală pe Insula de Nord, făcându-l foarte accesibil.

  •  
    Mutarea în Noua Zeelandă. Expatriați și locuiți în Noua Zeelandă

      Unul din ținuturile care au provocat întotdeauna o fascinație necontestată, în special în lumea occidentală, Noua Zeelandă, pare să fi devenit un loc de vis în ultimii ani, în special pentru noua generație. De fapt, mulți sunt tinerii care, în căutarea norocului, decid să-și schimbe radical ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Mai multe informații vă rugăm sub real.baumanagement@bluewin.ch
Cod. 18895

DE VÂNZARE Casă rustică, Noua Zeelandă, Coromandel, Whitianga, 49, Kaimarama Rd, Whitianga

3,579,647.45RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

460 m²
Lista de bunuri mobile, la cerere, prea numeroase pentru a menționa, dar includ de înaltă Zona van, tractor, piscină spa, etc Pentru stilul de viață ...
UNAVAILABLE
Cod. 17102

DE VÂNZARE Casă rustică, Noua Zeelandă, Coromandel, Whangamata, 218 Rangi Avenue

4,064,649.73RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

809 m²
Home & VENITURI Vizualizari peste primarului ISLAND 218 Rangi Avenue 4 Dormitoare Casa de dimensiune 515 m2 Triple Garage Ref 5998 1475000 dolar...
UNAVAILABLE
Cod. 14825

DE VÂNZARE Casă rustică, Noua Zeelandă, Coromandel, Whitianga, 49, Kaimarama Rd

4,587,791.97RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

460 m²
Asomare 2 etaje renovat Kauri Vila cu folie în jurul valorii de verande, amplasat în motive frumoase stabilite. 7 min de stațiune turistică populară d...
UNAVAILABLE
Cod. 6748

DE VÂNZARE Altele (rezidenţiale), Noua Zeelandă, Wellington, Karori, 31 HAZELWOOD AVENUE

1,281,398.05RON
DE VÂNZARE
Altele (rezidenţiale)

126 m²
Unde puteţi găsi o Casa & Teren pachet cu mai puţină întreţinere şi nu peluze să fac? ... Asta e de fapt un preţ accesibil? ... Asta e într-o loca...
UNAVAILABLE
Cod. 5948

DE VÂNZARE Casă, Noua Zeelandă, Dunedin, Caversham, 1 Ballance Street

1,645,720.97RON
DE VÂNZARE
Casă

520 m²
Cu costuri de construcţie va creşte de peste următoarele câteva luni aceasta este o oportunitate ce în ce mai rară de a cumpăra o marcă de calitate co...
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB